Απόψεις

Η ομάδα Λήμνος Post στο F.B.: για ενημέρωση, διάλογο, δημιουργική διάθεση ! Άντε να δούμε !

Η ομάδα Λήμνος Post

https://www.facebook.com/groups/498604058840601

δημιουργήθηκε από συμπολίτες μας με σκοπό την ενημέρωση, συζήτηση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων που ζουν ή κατάγονται από τη Λήμνο, για τα ουσιαστικά θέματα της ζωής, με κριτική και ταυτόχρονα δημιουργική ματιά και θετική διάθεση.

Πρόθεση μας είναι η αναζήτηση της αλήθειας, η καταγραφή και διάδοση διαφορετικών σκέψεων και απόψεων που αφορούν στο νησί μας, στην Ελλάδα και στον κόσμο, και η σύνδεσή μας με τους ανθρώπους που μοιράζονται μαζί με εμάς αυτές τις σκέψεις στη Λήμνο και αλλού.

Ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και στη χώρα, αφορά και το νησί μας και πρέπει να το παίρνουμε υπόψη μας. Έτσι θα αναζητήσουμε, θα προτείνουμε και θα εφαρμόσουμε προοδευτικές και ρεαλιστικές λύσεις που θα πάνε την κοινωνία μας μπροστά.

Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας με σκοπό την ουσιαστική πληροφόρηση, την ανάδειξη των κρίσιμων θεμάτων και τη συνεργασία όλων – πολιτών, φορέων, επαγγελματικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων – για βιώσιμη ανάπτυξη και αξιοπρεπή ζωή.

Η γνώμη κάθε πολίτη είναι σεβαστή και έχει αξία. Με ευπρέπεια και επιχειρήματα, με ανοχή σε κάθε άποψη, η ομάδα μας φιλοδοξεί να αποτελέσει κάτι το ξεχωριστό στο δημόσιο λόγο.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button