Ανακοινώσεις

Η Ορχήστρα Νέων σε Πορτιανού και Μύρινα

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/7 Ώρα 21:00 – Πορτιανού Δημοτικό σχολείο

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/8 Ώρα 21:00  –  Γυμνάσιο Μύρινας

Η Ορχήστρα Νέων, Ποικίλης μουσικής Δήμου Λήμνου, είναι ένα μουσικό σύνολο που δημιουργήθηκε κατα την περίοδο της καραντίνας. Απαρτίζεται κυρίως από εκτελεστές της δημοτικής Φιλαρμονικής, αλλά και από άλλους εθελοντές, επίδοξους μουσικούς & τραγουδιστές.

Ο εξ αποστάσεως συντονισμός όλων των μελών της, έγινε με τη χρήση της τεχνολογίας, κάτι που ξεκίνησε ως δυσκολία αλλά εξελίχθηκε τελικά ως το δυνατό της όπλο. Καθώς κατα την περίοδο της καραντίνας δεν ήταν δυνατή η φυσική συνεύρεση μουσικών & κοινού στα πλαίσια μιας συναυλίας ή παράστασης, το πρώτο δείγμα γραφής,αυτής της νέας ορχήστρας δόθηκε μέσω ενός μουσικού βίντεο-διασκευή του τραγουδιού “Πιάσε απ’ το χέρι τη ζωή” γνωστού από την τηλεοπτική εκπομπή “Ήλιος” του ANTENNA.

Τώρα λοιπόν που τα μέτρα το επιτρέπουν ήρθε ή ώρα της διά ζώσης γνωριμίας με το κοινό. Ο τίτλος αυτής της σειράς παραστάσεων δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από “Πιάσε απ’ το χέρι τη ζωή” . Είναι ίσως το καλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας για τη ζωή που επιστρέφει σιγά-σιγά στους κανονικούς της ρυθμούς.

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button