ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Η Ορκωμοσία των Αποφοίτων του ΤΕΤΔ είχε ιδιαιτερότητες !

Μια μεγάλη επιτυχία  είναι για την απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής – ΤΕΤΔ – Χριστίνα – Μεγέθω Γκαλιούρη,  η οποία, στη σημερινή απονομή των Πτυχίων  σε Απόφοιτος του Τμήματος,  εκφώνησε τον Όρκο των νέων Πτυχιούχων.

Με βάση τα καθιερωμένα τον όρκο εκφωνεί η εκάστου πρώτη ή πρώτος στη Βαθμολογία των Αποφοίτων και αυτό έγινε,  όμως αυτή τη φορά δεν ήταν σε μια τελετή όπως αυτές που κάθε χρόνο παρακολουθούμε στο ΜΑΡΟΥΛΑ, αλλά έγινε διαδικτυακά…

Αλλά το ακομη πιο σπουδαίο είναι ότι η βαθμολόγια της πρώτης ανάμεσα στους αποφοίτους ήταν από τις υψηλότερες, αν όχι η υψηλότερη,  διαχρονικά!

Για αυτήν μας μίλησε σαν κάτι αξιοσημείωτο  ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Γκατζιώνης Κων. πληροφορώντας μας ότι η Βαθμολογία της Χριστινας  Γκαλιούρη ήταν 9,32,  δηλαδή 10 μας είπε εμφαντικά, με άριστα το 10, φυσικά!

Ο ίδιος μας  ανέφερε επίσης,  στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε,   ότι η “υψηλόβαθμη”  Απόφοιτη είναι Λημνιά! (καλά,  αυτό το ήξερα…)

Άλλα στοιχεία που μας έδωσε   από τη σημερινή Ορκωμοσία ήταν ότι  πήραν το Πτυχίο τους 38 απόφοιτοι/τες,  εκ των οποίων οι 6 ήταν Φοιτητές και οι 32 Φοιτήτριες. Είναι γνωστό ότι το ΤΕΤΔ, γυναικοκρατείται.

Μιλήσαμε με την Χριστίνα Γκαλιουρη για τη  επιτυχια της στον “αερα”  του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, ομως αυτό θα ειναι  αντικείμενο ενός άλλου άρθρου…

Η φωτογραφία ειναι απο παλιότερη Ορκωμοσία στο ΜΑΡΟΥΛΑ και διόλου απίθανο η Φωτογράφηση να εγινε από τον Πατέρα της Χριστίνας,  Γιάννη Γκαλιούρη,  ο οποίος πάντα ήταν παρων φωτογραφίζοντας αυτες τις σημαντικές,  για τη Λημνο,  Τελετές !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button