Λήμνος

Η “περιπέτεια” να είσαι Νησιώτης. Η εκδρομή των Μαθητών του ΓΕΛ Μουδρου

Ημερ.: 12-04-2022

EYXΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΔΡΟΥ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Α΄ΚΑΙ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Το Γενικό Λύκειο  Μούδρου ευχαριστεί θερμά τον Έπαρχο Λήμνου, κ.Βλάττα-Λαμπρινό και τον Δήμαρχο Λήμνου, κ.Μαρινάκη για την έμπρακτη υποστήριξη τους κατά  τη διοργάνωση της τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Α΄και Β΄Λυκείου και την επιτυχή ολοκλήρωσή της. Αρχικά, με τη διαμεσολάβησή του Δημάρχου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο  αίτημα των μαθητών, η εταιρεία SeaJets παρείχε δωρεάν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των μαθητών. Ιδιαίτερα καίρια υπήρξε η παρέμβασή τους, όταν κατά την επιστροφή υπήρξε ακύρωση του δρομολογίου προς Λήμνο λόγω καιρού. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και ενημέρωσή τους από τους Διευθυντές του Γενικού Λυκείου και του όμορου ΕΠΑ.Λ. Μούδρου, που διεξήγε την εκδρομή του κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ο Επαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός  ήρθε σε επαφή με το Υπουργείο Ναυτιλίας, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με την αναγκαστική παραμονή των μαθητών για μια επιπλέον ημέρα στην Καβάλα.  Παράλληλα, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτριος Μαρινάκης άμεσα ανταποκρίθηκε στην ανησυχία του αρχηγού της εκδρομής και των συνοδών εκπαιδευτικών και προχώρησε  στην κράτηση δωματίων σε ξενοδοχείο στην Καβάλα, διαβεβαιώνοντας ότι αν τα έξοδα δεν καλυφθούν από την εταιρεία, όπως θα έπρεπε να γίνει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, θα καλυφθούν από τον ίδιο το Δήμο ή τη Σχολική Επιτροπή. Επίσης, σε συνεννόηση με τον πράκτορα της εταιρείας στην Καβάλα, εξασφαλίστηκε δωρεάν  γεύμα στο εστιατόριο του πλοίου για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Τελικά, όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από την εταιρεία.

Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Μούδρου και αρχηγός της εκδρομής, κ. Καραγιάννης Στέλιος, ευχαριστεί, επίσης, θερμά τους γονείς, αλλά και τους ίδιους τους μαθητές για την άριστη συνεργασία, την ψυχραιμία που επέδειξαν και το κλίμα ηρεμίας που επικράτησε και που οδήγησε στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκδρομής του σχολείου, η οποία έκλεισε με θετικό πρόσημο και θα αποτελεί μια πολύ όμορφη εμπειρία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

 

Ο Διευθυντής

 

 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button