Λήμνος

Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλληλεγγύης. Πότε στη Λημνο !

«Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλληλεγγύης»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου ο ” Άγιος Παντελεήμων” σας ανακοινώνει ότι στα τέλη Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας Μύρινας, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλίας Φλέμινγκ.

Συγκεκριμένα οι ημέρες και ώρες θα είναι οι εξής:

  Πέμπτη 30 Μαρτίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00
 
Παρασκευή 31 Μαρτίου από 9:00-13:00 & 17:00-20:00 και 
 
Σάββατο 1 Απριλίου από 9:00-14:00 (όχι το απόγευμα).

 

Καλούμε όλους τους φίλους/ες και μέλη του συλλόγου να αφιερώσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να προσφέρουν λίγες σταγόνες αίμα, χαρίζοντας ένα δώρο ζωής προς τον άγνωστο συνάνθρωπό μας.

Η εθελοντική προσφορά σε αίμα είναι απαραίτητη, όσο τίποτε άλλο αυτό τον καιρό, ενισχύοντας συνάμα την κοινωνική αλληλεγγύη, γνωρίζοντας ότι η συμμετοχή μας σώζει ζωές.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου της αιμοδοσίας θα διεξαχθούν παράλληλα οι εκλογές του συλλόγου για το διοικητικό συμβούλιο. Όποια/ο από τα μέλη επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα μέχρι τις 25 Μαρτίου στο γραμματέα του συλλόγου Θανάση Τζάνερο κιν. 6976356739 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε,

    με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button