Απόψεις

Η Ριτα Αντωνοπούλου σε μια συναυλία απο αυτες που μένουν !

Η Ριτα Αντωνοπούλου μάγεψε, που λένε,  το κοινό που προσήλθε   και κατέκλυσε το χώρο εκδηλώσεων της Προϊστορικής Μύρινας.

Είχε  τραγούδια εξαιρετικής επιλογής από τη δικογραφία  της  και συνεργασίες με συνθέτες σε όλη την καλλιτεχνική  της πορεία.

Ο  περιβάλλον χώρος ήταν και αυτός μαγευτικός, το ακροατήριο  σε άμεση επαφή  με τα “επί  σκηνής”  και έτσι η χθεσινή 25/7  συναυλία  είχε στο έπακρο το στοιχείο της ποιότητας και ήταν  από αυτές που μένουν.

Εύσημα ανήκουν και στον προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου  – Λήμνου,  Παύλο Τριανταφυλλίδη,  για την επιλογή του, ο οποίος συνεχάρει  επι σκηνής την τραγουδίστρια με μια  αγκαλιά λουλούδια (φωτογραφία) . Ο  κ.  Τριανταφυλλίδης και σε άλλες μουσικές εκδηλώσεις της Εφορείας έχει πρωτότυπες,  ενδιαφέρουσες και όχι τρέχουσες,  του συρμού αλλιώς,  επιλογές.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου την  οποία είχαμε   σήμερα  τηλεφωνικά στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ , μας μίλησε,   εν συντομία,  για τη  μέχρι τώρα πορεία της.  Για τη χθεσινή συναυλία μας είπε,  απαντώντας  σε σχετική ερώτηση  μας,   ότι έχουν και οι Τραγουδιστές, όπως οι Ποδοσφαιριστές, μέρες φόρμας  και στη χθεσινή εκδήλωση  παραδέχτηκε ότι είχε και η ιδια “φόρμα” που τροφοδοτήθηκε  από το χώρο και το κοινό.

Ενημερωτικά:  η σπουδαία  τραγουδίστρια θα παραμείνει για μερικές μέρες στη Λήμνο, για διακοπές.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button