Απόψεις

Η συνάντηση της Μιμής Ντενίση με το “δικό” μας Γιωργο Κωνσταντέλλη μόνο τυχαία δεν ήταν!

Ο Γιώργος Κωνσταντέλλης,  Λημνιός,  γεννημένος  στα Καμίνια, μεγάλωσε στον Καναδά, σημαντικό επιχειρηματικό και επιστημονικό στέλεχος στο  χώρο του   “Φαρμακου”     είναι εδώ και χρόνια χορηγός πολλών δράσεων, εκδόσεων και εκδηλώσεων  στη Λήμνο  αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Βλέποντας το Γιώργο Κωνσταντέλλη αριστερά  στη Φωτογραφία  με την Μιμή Ντενίση  σκέφτηκα οτι κάτι θα ετοιμάζουν…    και πραγματικά το project πάει ως τη Νέα Υόρκη ! Ρώτησα  και είχα τη απάντηση:

Αγαπητέ Ηλία καλησπέρα.

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σου στέλνω μερικές πληροφορίες για  την ειδική προβολή της ταινίας  «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Metropolitan Museum of Arts της Νέας Υόρκης, στις 29 Νοεμβρίου 2022 υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Ακολουθεί η επιστολή που έλαβα από τους οργανωτές καθώς  και το  ‘SAVE THE DATE’ συνημμένο.

Θα ήθελα να τονίσω πως ο λόγος που αποφάσισα να είμαι σπόνσορας αυτού του event είναι η ευαισθητοποίησή μου ως Έλληνας,  όχι μόνο για την Μικρασιατική καταστροφή, αλλά περισσότερο σαν Λημνιός με μεγάλη εκτίμηση προς του κατοίκους του Αγίου Δημητρίου, της Νέας Κούταλης και της Νέας Μαδύτου. Κατά σύμπτωση οι καλύτεροι φίλοι μου από το νησί προέρχονται από αυτά τα 3 μέρη. Τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο.

Φιλικά

Γιώργος Κωνσταντέλλης

“Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ειδική εκδήλωση, στην οποία φιλοξενούμε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Όπως ίσως γνωρίζετε, η πιο πρόσφατη παραγωγή της Tanweer, «Σμύρνη μου αγαπημένη», διαθέτει τον υψηλότερο προϋπολογισμό παραγωγής από οποιαδήποτε ελληνική ταινία μέχρι σήμερα. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο του τρέιλερ παρακάτω:

https://tanweerproductions.com/video/smyrna-my-beloved/

Η ταινία κυκλοφόρησε στις 23 Δεκεμβρίου 2021 στην Ελλάδα και επανακυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα αυτό το μήνα, για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

Φέτος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης, που είναι ένα σημαντικό γεγονός στην ελληνική ιστορία, προγραμματίζουμε μια ειδική προβολή στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στις 29 Νοεμβρίου 2022 υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Έθνών. Ο χώρος φιλοξενεί 709 άτομα, πολλές εξέχουσες προσωπικότητες θα παρευρεθούν και η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει  τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ, μέλη των THI, Leadership 100, κλπ. που εδρεύουν στις Η.Π.Α..

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 8 Δεκεμβρίου 2022 σε 700-900 αίθουσες σε εθνικό επίπεδο μέσω της Fathom Events και θα προβληθεί επίσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 11 Ιανουαρίου 2023 και σε πολλά άλλα φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο (προβλήθηκε επίσης στο θέατρο BAFTA τον Μάιο και απέσπασε χειροκροτήματα 6 λεπτών). Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με όλη την προσοχή που έχει αποσπάσει!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι καμία ελληνική ταινία δεν έχει προβληθεί ποτέ στο Met.

Με τη δέουσα ευγνωμοσύνη, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που υποστηρίξατε την εκδήλωσή μας με τη χορηγία σας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε”.

LimnosNea.gr : Ο ρόλος της Ντενίση στην παργωγη της “ΣΜΥΡΝΗΣ” είναι όχι σημαντικός αλλά καθοριστικός !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button