Λήμνος

Η Υποψηφιότητα του Χειρουργού Γ. Πέππα στις Δημοτικές Εκλογές έχει και Υ.Γ.

Ο Χειρουργός Γ. Πέππας θα είναι παρών  στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές   ως Υποψήφιος  Δημοτικός  Σύμβουλος στο Συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου  Θωμά Λούκα.

Η Είδηση δημιουργεί εντυπώσεις  και νέα δεδομένα  για τη δυναμική των  Συνδυασμών,  αφού η παρουσία του  κ. Πέππα  δίνει πόντους στο Συνδυασμό που συμμετέχει.

Πόσο βέβαιη  είναι αυτή  η  συμμετοχή  του,  στις επόμενες εκλογές ;   Ο ίδιος ο  κ. Πέππας,  με τον οποίο επικοινωνήσαμε,    την προσδιόρισε ως “πολύ πιθανή” !

Σε μας,  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  η πληροφορία αυτής της υποψηφιότητας   ήταν γνωστή,  από αξιόπιστη πηγή ,  αρκετές μέρες πριν,  που σημαίνει  ότι δεν είναι της τελευταίας στιγμής  απόφαση,   αλλά έχει … βάθος !

Ο  Γιώργος Πέππας,  ο οποίος ως Χειρουργός του Νοσοκομείου και του ΕΣΥ,  πριν  αποχωρήσει με την  αναγκαστική,  όπως χαρακτηρίστηκε,  παραίτηση του,  είχε την παλλαϊκή  υποστήριξη των κατοίκων της Λήμνου,  που  εκφράστηκε   με τη μαζική συγκέντρωση για την παραμονή του στο Νοσοκομείο μας , από το οποίο αποχώρησε τελικά. Από εκείνα τα γεγονότα αλλά και από τον μεγάλο αριθμό όσων έτυχαν των Ιατρικών   Υπηρεσιών του,   και είναι πολλοί,   μπορούμε να πούμε ότι έχει υψηλή δημοφιλία,  απαραίτητο στοιχείο  για τη εκλογή του !

Ως  ιδιώτης Γιατρός, πια,  έρχεται  στη Λήμνο σε τακτά διαστήματα και  από ο,τι γνωρίζουμε  νοικιάζει σπίτι  στη Λήμνο,  επομένως  τώρα  με τη συμμετοχή του  στις Δημοτικές  Εκλογές  και την πιθανή εκλογή του  “δένει” ακομη περισσότερο τη σχέση με το Νησί   και   αυτό είναι για μας   το νόημα και η εξήγηση της συμμετοχής  στις Δημοτικές Εκλογές !

Η Φωτογραφία,  που  ανέβηκε στο διαδίκτυο και πρέπει να  είναι σημερινή   η χθεσινή 17,18/3,  με τον κ. Πέππα  σε πρώτο πλάνο,  με  τον  κ. Λούκα,      επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Υ.Γ. Στην αρχική  Φωτογραφία της ανάρτησης  μας,  όπως εμφανίστηκε και τρέχει  στο face book υπήρχαν  και άλλα άτομα,  που  άτυχε να είναι στο Μπαράκι  που όμως δεν εμπλέκονται στις διαδικασίες των Δημοτικών Εκλογων γι αυτό και  δεν κάναμε καμιά  αναφορά σε αυτά , κρίνομαι μάλιστα οτι η φωτογραφία ίσως να αφήνει κάποια τέτοια  υποψία  και την αλλάζουμε με αυτή τη νέα  μας ανάρτηση.  Όσο για την  άποψη μας για τη ¨δημοφιλία¨ του κ. Πέππα,  εξηγούμε που στηρίζουμε!

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button