Περιοδικό

Είδες ο Τραμπ; Βοήθημα 1.200 ευρώ !

Είδες ο Τραμπ;

Εκατόν είκοσι χιλιάδες (120.000) υπολογίζονται ότι είναι οι κάτοικοι της Ελλάδας, που έχουν αμερικανική υπηκοότητα – πολλοί από αυτούς διπλή (αμερικανική και ελληνική). Καθένας από αυτούς – “ανά άτομο” όπως αναφέρει το παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα – θα πάρει βοήθημα 1.200 ευρώ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Το βοήθημα αποστέλλεται από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ απ’ ευθείας στους δικαιούχους, ανεξάρτητα από πόσα έτη λείπουν από τις ΗΠΑ και ανεξάρτητα του εάν έχουν και Ελληνική υπηκοότητα.

Η παροχή θεσμοθετήθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ ανεξάρτητα εάν είναι ενήμεροι στις υποχρεώσεις τους για εμπρόθεσμη φορολογική δήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.irs.gov/coronavirus/economic-impact-payment-information-center και να καταθέσουν την αίτηση για την λήψη του βοηθήματος για αυτούς και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ, εφ’ όσον υπάρχει, άλλως θα ταχυδρομηθούν στις διευθύνσεις των δικαιούχων επιταγές του Αμερικανικού Δημοσίου.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οι δικαιούχοι πρόβλημα με αυτήν την διαδικασία μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο βοηθείας μας, είτε με μήνυμα στο info@republicansoverseas.gr, είτε τηλεφωνικά στο 690-9914381 Δευτέρα ως Παρασκευή 11:00-16:00.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button