Επίκαιρα

Ημέρα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, διαδικτυακά από το Γυμνάσιο Μουδρου !

Μια εξαιρετική εκδήλωση για την Ημέρα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδικτυακά στο Γυμνάσιο Μούδρου με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών και την τιμητική παρουσία του Συντονιστή της ομάδας εκπαιδευτικών του Βορείου Αιγαίου του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας “Εγώ κι εσύ μαζΊ”, κ. Πάυλου Διονύση, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Οι μαθητές εκφράστηκαν με το δικό τους τρόπο, ζωγράφισαν, απήγγειλαν, έγραψαν ποίηση, ερεύνησαν και παρουσίασαν, τραγούδησαν. Δύο ώρες βιωματικής αλληλεπίδρασης που αναφέρθηκε στο χθες, στο σήμερα και στο αύριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και που άγγιξε και σύγχρονα θέματα και προβληματισμούς, όπως το δικαίωμα στην υγεία.
Συντονίστριες της εκδήλωσης οι εκπαιδευτικοί:
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΒΡΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
και πρωταγωνιστές οι μαθητές μας.
Ως ένδειξη αναγνώρισης στο τεράστιο έργο των εργαζόμενων στον κλάδο υγείας, από οποιοδήποτε μετερίζι κι αν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εκτιμώντας την τιτάνια προσπάθειά τους και την προσωπική τους έκθεση στον κίνδυνο του covid 19, οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου στα πλαίσια του προγράμματος “Εγώ κι Εσύ μαζί” στέλνουν τις δικές τους ολόθερμες ευχές τους στους εργαζόμενους όλων των νοσοκομείων της χώρας και πιο ξεχωριστά στους δικούς μας ανθρώπους, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Λήμνου και όλων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λήμνου.
Η ΕΙΚΌΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ  ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΦΙΩΝΗ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ  ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΗ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button