Απόψεις

Ειναι μια δύσκολη και επικίνδυνη διαδρομή στη Μύρινα.

Είναι ένας από τους πιο στενούς δρόμους της Μύρινας με μια κυκλοφορία οχημάτων συνεχή και αδιάλειπτη. Τα αυτοκίνητα, τα ΙΧ, τα πιο μεγάλα δεν χωρανε, περνούν σύριζα από τις πόρτες και τα σκαλοπάτια των σπιτιών της περιοχής του Τσας, από το δρόμο που φθανει στη Μύρινα από τον Πλατύ και οδηγεί στη Λ. Δημοκρατίας , στο Δημοτικό Σχολείο .
Παρόλη τη στενότητα του δρόμου, την επικίνδυνη, υπάρχουν οδηγοί που διέρχονται τη διαδρομή με ταχύτητα διπλάσια από την επιτρεπόμενη των 30 χιλ.
Παλιότερα, κατά καιρούς , και τώρα ξανά οι κάτοικοι της Περιοχής έχουν εκφράσει την ανησυχία τους και μάλιστα τώρα προχώρησαν στη συλλογή υπογραφών για να απευθυνθούν προς το Δήμο Λήμνου για τη λήψη μέτρων.
Αυτό που προτείνουν, απο ο,τι γνωρίζουμε, είναι να μπουν στη διαδρομή τα γνωστά για τέτοιες περιπτώσεις “σαμαράκια” .
Δεν γνωρίζουμε αν το αίτημα τους έφτασε στο Δήμο ή συνεχίζεται η συγκέντρωση υπογραφών… οπωσδήποτε όμως είναι ένα διαχρονικό ζήτημα σε αυτό το σημείο της Πόλης της Μύρινα. που πρέπει αν αντιμετωπιστεί.
Πάντως εκτός από τη λύση με “σαμαράκια” θα μπορούσε η κίνηση των οχημάτων από το δρόμο αυτόν (φωτογραφία) να μεταφερθεί , με διπλή κυκλοφορία του δρόμου, μπροστά από το Γηροκομείο που τώρα είναι μονής κατεύθυνσης.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button