Ανακοινώσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ευχαριστήριο στο Δήμο για το άρτιο έργο τεχνητού χλοοτάπητα του Γηπέδου Ατσικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια – ευχετήρια επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Ατσικής στο Δήμαρχο Λήμνου, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στην επιστολή του το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μαζί με τις ευχές για μια ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του, τόσο στον ίδιο τον κ. Μαρινάκη, όσο και προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και τις υπηρεσίες του Δήμου, για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια αποπεράτωση του έργου της αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου της Ατσικής, που αποτελεί την ιστορική έδρα της ομάδας μας.

Στη συνέχεια της επιστολής επισημαίνεται ότι η υλοποίηση από το Δήμο μας παρόμοιων έργων αθλητισμού σε όλο το νησί, αποδεικνύει την ευαισθησία της δημοτικής αρχής στα ζητήματα αυτά και την έμπρακτη στήριξη της στις προσπάθειες για παροχή ευκαιριών άθλησης στους νέους της Λήμνου, σε δύσκολους για τις συλλογικές πρωτοβουλίες καιρούς.

 

Ατσική, 10 Ιανουαρίου 2021

 

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. Ηρακλής

Ο Πρόεδρος

 

 

Γεώργιος Σκαφίδας

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button