Απόψεις

Ήρθαν και η παρουσια τους εγινε αμέσως αισθητή ( Φωτογραφίες)

Ήρθαν χθες Κυριακή μεσημέρι οι πρώτοι Τουρίστες με το Τσάρτερ για το  PORTO MYRINA στον Αυλώνα.  Με τη πρώτη ήταν 260 άτομα,  κυρίως απο Σουηδία και Δανία.

Με το που ήρθαν το έδειξαν ! Ιδιαίτερα  κινητικοι, όπως και πέρσι ! Πήραν τους  δρόμους… Κάποιοι  κατέληξαν για φαγητό  (φωτογραφία). Άλλοι για μια βόλτα γνωριμίας (φωτογραφία) με το τόπο στον οποίο ήρθαν και ήταν ενημερωμένοι ως προς αυτό…

Αλλοι που κατέλυσαν σε ξενοδοχείο κοντά στο Πάρκο Ανδρωνίου, το ΗΦΑΙΣΤΟΣ,   πήραν μέρος  στη χορευτική  εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας με  μπύρες και  συμμετέχοντας  ενεργά και χορευτικά (φωτογραφία)

Σήμερα 15/5  το πρωί  άρχισαν την ποδηλασία (φωτογραφία)  στους  δύσκολους δρόμους της Μύρινας,  πολύ οργανωμένα,  με κράνη και αρχηγό μπροστά,    οπισθοφυλακή   κλπ Αυτοί θα  πάνε μακριά σε διάφορα χωριά και αναβάσεις στον ΑγιοΘαναση. Ειναι ένα μάθημα σωστής τουριστικής συμπεριφοράς και ενός  τρόπου ζωής,  που έχει σαν βασικό την κίνηση και τη σωματική άσκηση καθως επίσης την καλη οδική συμπεριφορά ακομη με το ποδήλατο. Το καλό τους παράδειγμα σταματά  μονο  οταν  βρεθούν με μπύρες !

Άνοιξαν τη σεζόν πρώτοι και θα την κλείσουν  στο τέλος Οκτώβρη, με τα επόμενα Τσάρτερ απο τη Σκανδιναβία ο αριθμός των επισκεπτών   κάθε εβδομάδα θα είναι πάνω απο 300.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button