Ηρθε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο – Άνοιξε (;) η Τουριστική σεζόν!

Το πρωτο κρουαζιερόπλοιο ηρθε στη Λημνο Πρωτομαγιάτικα και αυτές οι αφίξεις θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι, μεχρι τον Οκτώβριο
Μπορεί τα μεγάλα Καλοκαιρινά Ξενοδοχεία να μην άνοιξαν ακομη όμως οι Κρουαζιέρες άρχισαν στη Λημνο σηματοδοτώντας την Τουριστική περίοδο που άρχισε!
Το SEABOURN ειναι ενας παλιός φίλος της Λημνου καθως έρχονταν τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσει και φέτος ! Ειναι ενα σημαντικό μηνυμα αυτό για τις δυνατότητες της ε Λημνου στον Τουριστικό τομέα.
Σημερα 1/5 ηταν αργία και σε μεγαλο βαθμό τα καταστήματα ήταν κλειστά. . Επίσης οι αρμοδιοι φορείς όπως η “Λημνος Τουριστικη” ελάχιστο
“ντόρο” έκαναν για αυτη την πρωτη άφιξή και εμείς εδώ στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ δεν λάβαμε καμιά ανακοίνωση μέσω e-mail. (ο αντικαταστάτης του fax) Όμως ετσι δεν πας μακρυα !
Αντι για μια εντυπωσιακή φωτογραφεία του Σκαφους, βάζουμε τη θέση του αγκυροβολημένου πλοίου έξω από το Λιμανι της Μύρινας και τις Λάντζες του πλοίου, αυτές με το κόκκινο χρώμα να πηγαινοέρχονται με τους Τουριστες που σήμερα επισκέφθηκαν τη Λημνο.
Τους καλωσορίζομαι