Λήμνος

ΙΣΟΒΙΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !

ΙΣΟΒΙΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !

Ισόβιο Επίτιμο Πρόεδρο   ανακήρυξε τον Αλέξη Τσίπρα  το Δ. Σ. του Παλλημνιακού Ταμείου αναγνωρίζοντας στον Πρωθυπουργό την καθοριστική συμβολή του στην αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας του Δημοσίου αυτού Φορέα. Πριν ένα χρόνο   ο Αλέξης Τσίπρας   επισκέφτηκε τη Λήμνο και επιλεγμένα  το Κτήμα και εκεί ανακοίνωσε τα μέτρα που ήταν απαραίτητα για μια σύγχρονη πορεία του Παλλημνιακού Ταμείου,  το οποίο  μεγαλούργησε στο παρελθόν,  στον τομέα της εκπαίδευσης και της τοπικής παραγωγής, όμως τα τελευταία αρκετά χρόνια δεν κατάφερνε να ακολουθησει τις εξελίξεις και έμενε   κολλημένο σε ένα  παλιό  και αναποτελεσματικό πλαίσιο λειτουργίας. 

Για τις ίδιες Υπηρεσίες ο αρμόδιος Υπουργός  για το Παλλημνιακό Σχολικό Ταμείο,   Κ. Γαβρόγλου ανακηρύχτηκε “Μεγάλος Ευεργέτης”, ενώ για τη διαχρονική Προσφορά τους προς το Κτήμα ανακηρύχτηκαν “Ευεργέτες”,   ο Ερευνητής Ιστορικός και Συγγραφέας Θ. Μπελίτσος και ο Ομογενής στην Αυστραλία Αγοραστός Λαβδαράς.

Τον ίδιο με τον Αλέξη Τσιπρα  τίτλο του “Ισόβιου Επίτιμου Προέδρου” του Κτήματος, φέρει από τη 10ετια του 1930  και ο Γεώργιος Παπανδρέου, Υπουργός Παιδείας,  τότε, για ανάλογη θετική   παρέμβαση.   

Στη φωτογραφία ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει εκεί,  στις αγροτικές εγκαταστάσεις- Γραφεία του Παλλημνιακού Ταμείου,  το νέο εκσυγχρονισμένο πλαίσιο Λειτουργίας, όπως αυτό σε μεγάλο βαθμό,  το πρότεινε η πολύ επιτυχημένη, με εξαιρετικές πρωτοβουλίες και δράσεις,  Διοίκηση  του Κτήματος.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button