Περιοδικό

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – Μηδενί δίκην δικάσης

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – Μηδενί δίκην δικάσης

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 

Από την αρχή των εμβολιασμών υπήρξαν διαφορετικές απόψεις, αντιρρήσεις και αντίθετες γνώμες. Το ίδιο με το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού. Το ίδιο τώρα πρόσφατα με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ορισμένων επαγγελματιών.

Ακόμα και στα Δελτία Ειδήσεων, άλλοι λένε ότι ο εμβολιασμός είναι σύμφωνος με το Σύνταγμα, άρα μπορεί να είναι και υποχρεωτικός, κι άλλοι, λιγότεροι, λένε ότι συνταγματικό δικαίωμα έχει ο καθένας να αρνηθεί να του επιβληθεί μια θεραπεία – όπως είναι ο εμβολιασμός.

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι πολύ σοφά έλεγαν,

«Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί γνώμην ακούσης»

Που σημαίνει ότι για να βγάλεις σωστό συμπέρασμα και να πάρεις σωστή απόφαση πρέπει πρώτα να ακούσεις και τις δυο ή και περισσότερες γνώμες και απόψεις, που μπορεί να είναι και αντίθετες – όπως δηλαδή γίνεται στα δικαστήρια..

Αντί λοιπόν να μας βομβαρδίζουν ώρες ολόκληρες με όλες τις λεπτομέρειες της πανδημίας, τους διασωληνωμένους, τους θανάτους κλπ. γιατί δεν καλούν σε ένα στρογγυλό τραπέζι ειδικούς, γιατρούς, συνταγματολόγους κλπ. από όλες τις πλευρές, για να πει ο καθένας την διαφορετική του άποψη, με τα δικά του επιχειρήματα, ώστε να βγάλουμε κι εμείς συμπέρασμα;

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button