Λήμνος

ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΕΓΙΝΕ ! ΠΑΡΑΤΑΣΗ LEADER

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΗΜΝΟΥ Α.Ε.

Μύρινα, 18.09.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η  Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε.-Α.Α.Ε. ΟΤΑ ανακοινώνει ότι με την αριθμ. 16/1η/16.09.2019 απόφαση της ΕΔΠ CLLD LEADER, εγκρίθηκε η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή των αιτήσεων στήριξης στο ΠΣΚΕ, της 1ης πρόσκλησης  έργων ιδιωτικού χαρακτήρα του προγράμματος LEADER/CLLD Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. – ΑΑΕ ΟΤΑ, μέχρι και την 15η Οκτωβρίου 2019.

Συνεπώς ως νέα ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων  ορίζεται η 15η  Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή στο ΠΣΚΕ, οι δυνητικοί δικαιούχοι οφείλουν εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών και έως ώρα 14.00, να αποστείλουν στην ΟΤΔ αποδεικτικό κατάθεσης της αίτησης στήριξης, όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ μαζί με φυσικό φάκελο ο οποίος θα περιέχει: όλα τα έντυπα του Παραρτήματος Ι και τα δικαιολογητικά τεκμηρίωσης, όπως αυτά περιλαμβάνονται στο Παράρτημα ΙΙ, Έντυπο ΙΙ_2: «Οδηγός Επιλεξιμότητας – επιλογής», τα οποία δύναται να εκπληρώνουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής της παρούσας πρόσκλησης.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00 – 15.30 στα γραφεία της εταιρείας ή στα τηλέφωνα 22540 24604 ή 23849, ή στο e-mail: anel-sa@otenet.gr.

Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button