ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ήταν εντυπωσιακή η Τελετη Ορκωμοσίας. Οι Λεπτομέρειες όμως και οι φωτογραφιες έχουν τη σημασία τους

Η Τελετη Ορκωμοσίας στο ΜΑΡΟΥΛΑ,   σήμερα 17/12/23,  12.00 – 13.30  ήταν καλά οργανωμένη και εγινε σε μια  υπέρ κατάμεστη Αίθουσα.

Συνολικά αυτοι που ορκίστηκαν και θα αναλάβουν τα  αυτοδιοικητικά    της  Λημνου  από 1/1,  καθως ήταν από  όλη   τη Λημνο έφεραν μαζί τους  και το ανάλογο  ακροατήριό και ετσι ήταν μια συγκέντρωση με παλλημνιακη παρουσια που σπάνια  βλέπουμε στο ΜΑΡΟΥΛΑ !

Οι Εκλεγέντες οι οποίοι Ορκίστηκαν ήταν 98 άτομα εκ των οποίων οι 25 ειναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λημνου  και  οι υπόλοιποι 73 στα Κοινοτικά Συμβούλια.

Οι  Αρχες:  Διοικητικές,  Στρατιωτικές,   Θρησκευτικές έδωσαν  το παρόν με το Μητροπολιτη να τελεί με συνοδεία και άλλων κληρικών  το Θρησκευτικό  μερος της Εκδήλωσης  και ο σύντομος λόγος του να ειναι παραινετικός για μια  αποδοτική και χρηστή θητεία. Ο Μητροπολίτης έκανε μνεία στην άψογη συνεργασία  που ειχε με τον απερχόμενο Δημαρχο  Δ. Μαρινακη,  ο οποίος ήταν  όλη την τετραετία,  που ο Μητροπολίτης ειναι  στη Λημνο, όπως τόνισε

Η νεα Δημαρχος ορκίστηκε στην  σκηνή του ΜΑΡΟΥΛΑ από τον Μητροπολιτη και στο χαιρετισμό  της  έδωσε καποια πρώτα σημεια  για  την περίοδο της Δημαρχίας  που  ειναι, με το νέο Νόμο,  5ετια.  Ανάμεσα σε όσα ειπε για διαφάνεια κλπ,  τόνισε ιδιαίτερα ότι δεν θα  ανεχθεί   την Αλαζονεία  και την κακή συμπεριφορά στο χώρο  που ελέγχει.

Οι Φωτογραφίες  δείχνουν μια γενική εικονα όμως η κάθε μια από αυτες ειναι  από μόνη της  και  ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ που δίνει πληροφορίες…  ακομη και για τον πλούσιο  μπουφέ  που ακολούθησε.

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button