ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ήταν η μέρα του Περιφερειακού και των Περιφερειαρχών!

Ο Περιφερειακός δρόμος  του Θάνους που δόθηκε  στην  Κυκλοφορία πριν κάτι μήνες εγκαινιάστηκε σήμερα 25/6/24 !  Είναι ένα έργο που προσθέτει  ποιότητα  στο Επαρχιακό  Δίκτυο της Λήμνου και η διαδρομή απο Μύρινα προς τον Κοντιά,   τον Εβγατη,  το Διαπορι , Τσιμάνδρια κλπ  απελάσει τον Οδηγό από την ταλαιπωρία της διέλευσης μέσα από το Θάνος. Επιτρέπει δε  στα μεγάλα οχήματα πουλμαν κλπ να μη χρειάζεται να κάνουν  του κύκλο από την κεντρική Λήμνο  για να φτάσουν στις περιοχές αυτές.

Ειναι σπουδαίο  έργο χωρίς αμφιβολία και εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη,  παρουσία του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου,  της  Δημάρχου  Λήμνου Ελεονόρας Γεώργα,  της Περιφερειάρχη  Πρωτογενούς Παράγωγης Αναστ.  Αντωνελλη, του  Έπαρχου Λημνου  Αποστ. Κουτσογιαννη και του πρώην Έπαρχου   Άγγελου Βλαττα Λαμπρινού.

Παρούσα επίσης ήταν η προηγούμενη Περιφερειάρχης Χρ. Καλογηρου και ο τότε Έπαρχος Βαγγ. Γιαρμαδούρος που ένα μέρος  του έργου έγινε επι των ημερών τους.

Ήταν ακομη  ο Πρόεδρο του Θάνους Γ. Γιώκος  και ο προηγούμενος Πρόεδρος του Χωριού Βελισαρίου Γιαννης καθώς  και ο ιερέας το Θάνους π. Ηλίας. Ηταν και πολλοί επώνυμοι ακομη

Η τελετή είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε το Πιστοποιούν …

Ο δρόμος είναι με πολλές στροφές, όπως ειναι  φυσικό, κατηφόρες κλπ και όπως επεσήμανε  ο εργολάβος  του έργου:  οι Οδηγοί πρέπει να είναι  προσεκτικοί κυρίως ως προς τις ταχύτητες.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button