ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ήταν ψευδής η ειδηση για το Καλαθάκι στη 2η θέση των τυριών παγκοσμίως. Να πως εγινε…

Ανέβηκε στο Διαδίκτυο  με αληθοφανή στοιχεία,  με Λίστα των 50 καλύτερων τυριών παγκοσμίως  και  με το καλαθάκι να μοστράρει  στη 2η θέση.

Την  πήραν την ψευδή είδηση   τα   τοπικά site και  οι συμπατριώτες μας στο face book  και το ανάρτησαν  και αυτοί, υπερηφάνως  …

Τέτοιες θέσεις σε ένα  πολύ  ανταγωνιστικό περιβάλλον  δεν είναι εύκολες   και οι τιμές σε τυριά επίπεδου  2ης θέσης Παγκοσμίως δεν   είναι 10 € το κιλό… ούτε  το γάλα από τον παραγωγό 1,30 €

Αμφιβάλλοντας  για την “είδηση” όταν τη πρωτοείδαμε  και  μετά από μια  εβδομάδα πανηγυρικών  αναρτήσεων την  ανεβάσαμε και εμείς  στο site του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,   για να μη λείπουμε από αυτή την πανηγυρική ατμόσφαιρα!

Χθες είδα σε ανάρτηση,  απολύτως αξιόπιστη,  θεσμικού  συμπατριώτη μας ότι η είδηση ήταν fake. Κάποιος την κατασκεύασε,  παίρνοντας στοιχεία από δημοσίευμα,   που  ήταν και το Καλαθάκι μεσα,  αλλά σε άλλη  θέση και για άλλη  περιοχή,  την Νοτιοανατολική Ευρώπη …

Ακόμη και  αν το κίνητρο του κατασκευαστή αυτής της ψευδούς  είδησης  είχε το στοιχείο της “φιλοπατρίας” αλλά ήταν  ψέμα,   σαν  τέτοιο δεν  το χρησιμοποιούμε και αυτή η “φιλοπατρία”  δεν μας εκφράζει !

Το “καλαθάκι” μας   δεν έχει ανάγκη  από τέτοια…  Είναι ένα υπέροχο Τυρί είναι  το ΠΟΠ Καλαθάκι Λήμνου. Είναι ψηλά και θα πει  και άλλο !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button