Επίκαιρα

Και στην Καλλιοπη οι Μάγειρες του Δ.ΙΕΚ. Χορευτικά , ζωντανή ορχήστρα, μπουφές και Κουρκούτα

ΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…
ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2023 το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Καλλιόπη της Λήμνου!!
Ιπποδρομίες, απονομή βραβείων και ευλογία των αναβατών και των αλόγων στο προαύλιο της εκκλησίας του χωριού, παραδοσιακοί χοροί της Λήμνου από 3 χορευτικούς συλλόγους, κέφι, χορός για όλο τον κόσμο και τραγούδι με ζωντανή ορχήστρα, κουρκούτα … και φυσικά λουκουμάδες και σουβλάκια για τον κόσμο με την εθελοντική συμμετοχή του Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ!!

Ο πάντα πρόθυμος εκπαιδευτής-ΣΕΦ του ΙΕΚ κ.Ηλίας Κελεμένης μαζί με τον Κωνσταντίνο Καβαλέρο και τον Χαράλαμπο Καλαφάτη, σπουδαστές του Τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας Σεφ του Δ εξαμήνου, ήταν εκεί από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, παρασκεύασαν λουκουμάδες και έψησαν σουβλάκια συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης!!

Πολλά συγχαρητήρια για τον κόπο τους και το χρόνο που αφιέρωσαν, παρόλο που βρίσκονται σε περίοδο διακοπών!!

Η Διεύθυνση και οι μάγειρες του ΙΕΚ ανταποκριθήκαμε με χαρά στην πρόσκληση της Κοινότητας Καλλιόπης, γιατί όπως έχουμε αποδείξει ήδη με πάρα πολλές κοινωνικές δράσεις μας, είναι χαρά μας να βοηθούμε και να προσφέρουμε όπου και όπως μπορούμε!!

Η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου
Ιουλία Λυγδά

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button