Επίκαιρα

“Κακανοί” στη Ν. Κουταλη

Οι κακανοί επιστρέφουν στη Νέα Κούταλη την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9 το βράδυ!

Το χωριό μας θα φλέγεται αυτή την Παρασκευή, καθώς οι κακανοί – κατά κόσμο κακανούρες -επιστρέφουν για μια αξέχαστη εμπειρία. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κούταλης «Νόστος» φέρνει τη φωτιά στο λιμάνι του χωριού, προσκαλώντας όλους τους τολμηρούς να συμμετάσχουν στοπαραδοσιακό έθιμο της Λήμνου που θα λάβει χώρα στο μεσαίο μώλο του νέου λιμανιού.

 

Την Παρασκευή, 23 Ιουνίου, οι κακανοί θα επανέλθουν για να δώσουν ένα θέαμα γεμάτο δράση και πάθος. Οι τολμηροί συμμετέχοντες θα αντιμετωπίσουν πύρινα εμπόδια, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους. Αυτοί που θα ξεπεράσουν τις προκλήσεις θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια εντυπωσιακή βουτιά στο λιμάνι.

 

Το παραδοσιακό έθιμο των κακανών είναι γνωστό για την ενθουσιώδη συμμετοχή του κόσμου και την αγωνία που δημιουργεί. Είναι μια ευκαιρία για τους ντόπιους και τους επισκέπτες να συνδεθούν με την παράδοση και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

 

Όλοι είναι προσκεκλημένοι να παραβρεθούν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και να παρακολουθήσουν τους τολμηρούς ήρωες καθώς αντιμετωπίζουν τις φλόγες και προσπαθούν να περάσουν από τα επικίνδυνα εμπόδια. Η εκδήλωση ξεκινά στις 9 το βράδυ και θα προσφέρει συγκινήσεις και ανατροπές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του «Νόστος» στο facebook.

 

Το χωριό μας προσμένει με ανυπομονησία την επιστροφή των κακανών και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η βραδιά θα μείνει αξέχαστη για όλους!

 

Επαφή Τύπου:

Τηλέφωνο: 6945559124

Email: nostospolitistikos@gmail.com

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button