ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Κανενα κρουσμα, κανενα δειγμα στη Λημνο και “αγοράζουμε” χρόνο !

Κανένα Κρούσμα δεν υπάρχει στη Λήμνο ούτε καν ύποπτο για να σταλεί δείγμα από το Νοσοκομείο της Λήμνου. Αυτό ήταν το βασικό Μήνυμα της Σημερινής (Δευτέρα 6/6) Ταχτικής Σύσκεψης, που γίνεται στο Επαρχείο . Τα άλλα της Σύσκεψης ήταν η διαπίστωση ότι προς το παρόν το Νοσοκομείο μας αντιμετωπίζει μικρή τη πίεση στη Λήμνο, αποτελεσματικά και προετοιμάζεται για πιο δύσκολες καταστάσεις .
Στη Φωτογραφία οι παρόντες στη Σημερινή Σύσκεψη από Αριστερά : Λούκας Θωμάς από τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημ. Κουμελάς, η κ. Αναγνωστοπούλου, εκπρόσωπος των Νοσοκομειακών Γιατρών που σηκώνουν και το μεγάλο Βάρος της Πανδημίας και ο Έπαρχος Λήμνου. Όλοι ,όπως βλέπετε σε απόσταση ο ένας από τον άλλον.
Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως μας απάντησε ο Έπαρχος σε ραδιοφωνική ερώτηση, δεν συμμετέχουν σε κάθε σύσκεψη περισσότεροι Φορείς και κάθε φορα εναλλάσσονται η Αστυνομία , το Λιμεναρχείο, το ΕΚΑΒ κλπ. για να είναι αραιωμένοι!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button