ΕπιλεγμέναΛήμνος

Κανένα κρούσμα στη Λημνο ! Ποια μέτρα πρέπει αν ληφθούν

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στη Λήμνο   μέχρι αυτή την ώρα, και ήταν 14.00 (ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6/20),  δήλωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Σύλλογος  Λήμνου,  Θωμάς  Λούκας !

Στη συνέχεια της  τηλεφωνικής μας  συνομιλίας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  αναφέρθηκε στην Επιστολή που έστειλε στους  Υπουργούς  Υγείας  και Τουρισμού  βάζοντας κάποιες  βασικές,  στο Νησί της Λήμνου,  ελλείψεις   για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, όπως  η αδυναμία να εξετάζονται  εδώ τα Δείγματα για να μην υπάρχει η καθυστέρηση  της μιας  μέρας, το λιγότερο,  με την αποστολή των δειγμάτων σε Κεντρικά Νοσοκομεία της Αθήνας.

Το άλλο είναι  ότι δεν έχει οριστεί  Ξενοδοχείο Καραντίνας  για την μεταφορά σε αυτό  όσων  διαπιστωθεί  οτι έχουν  προσβληθεί απο   τον Κορονοϊό.

Επίσης ότι θα πρέπει  να συσταθεί και στη Λήμνο Κινητή Μονάδα αντιμετώπισης του Κορονοϊού,  που στη Λήμνο δεν υπάρχει, ενώ προβλέπονται δυο τέτοιες μονάδες.   Έχουν βρεθεί οι δυο οδηγοί όμως δεν υπήρξαν υποψηφιότητες   από Νοσηλευτικό προσωπικό !

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αυτό που  τόνισε  ο κ. Λούκας κατόπιν επαφής του με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  η   οποία θα συγκροτήσει  κλιμάκια έλεγχου για την εφαρμογή των πρωτοκόλλων στα Ξενοδοχεία και ο έλεγχος θα γίνεται  αιφνιδιαστικά.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button