Επίκαιρα

Κάτι δεν πάει καλά με τους εμβολιασμούς

Βρίσκω την ευκαιρία, κοντά στα αναφερόμενα παρακάτω, να προσθέσω την εξής μαρτυριά, χωρίς να αναφέρω το όνομα, αφού η συζήτηση μας είχε προσωπικό χαρακτήρα.

Η έναρξη των εμβολιασμών,  μια από τις προηγούμενες μέρες, αν συμβαίνει και άλλες  δεν το γνωρίζω,  άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση με αποτέλεσμα να φθάσουν άτομα με ραντεβού την ώρα της καθυστέρησης  και έτσι πέραν της ταλαιπωρίας  να υπάρχει μια πυκνότητα ατόμων στην αναμονή, που δεν θα έπρεπε. Άλλωστε τα Ραντεβού για αυτό έχουν καθιερωθεί με τόση ακρίβεια,  που μπορεί να ειναι 8.32, ας πούμε,  για να μην βρίσκονται πολύ μαζί ..

Η. Κοτσαλης

Και μια  άλλη περίπτωση από την Καιτη Σαπέρα με τίτλο: “Κατι δεν παει καλά με τους εμβολιασμούς”

Σε προηγούμενη εκπομπή του radio alfa είχε δηλωθεί οτι τα εμβόλια για τους τρόφιμους, το προσωπικό και το Δ.Σ του γηροκομείου έρχονται αποκλειστικά για το ίδρυμα και με την πρώτη δόση εμβολιάστηκαν συνολικά 28 άτομα.

Στη χθεσινή εκπομπή του radio alfa σε σύνδεση με ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας στην Αυστραλία ακούστηκε οτι στο Γηροκομείο γίνεται ο δεύτερος εμβολιασμός.

Το βράδυ βλέποντας τα στατιστικά των εμβολιασμών που δίνει η αρμόδια υπηρεσία είδα οτι όλοι κι όλοι οι εμβολιασμοί που έγιναν στη Λήμνο ήταν 18.

Τι συνέβη και δεν εμβολιάστηκαν με τη β΄δόση όλοι όσοι είχαν εμβολιαστεί στο Γηροκομείο με την α΄δόση δηλ.28.
Γιατί δεν έγινε κανένας εμβολιασμός εκτός αυτών δεν το συζητάω.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button