Απόψεις

ΚΗΦΗ – Αποδέκτες μιας ιδιαίτερα ευγενικής κίνησης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  15/4/20

Οι  ωφελούμενοι του  Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου έγιναν σήμερα αποδέκτες μιας ιδιαίτερα ευγενικής κίνησης,  που αποκτά ξεχωριστή σημασία στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ιδιαίτερα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ο κ. Αλέξανδρος Αλεξάνδρου και το κατάστημα “Pezoula”, με τη βοήθεια του προσωπικού του Κ.Η.Φ.Η.,  προσέφεραν στους ωφελούμενους, που αυτή την περίοδο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό παραμένουν στα σπίτια τους,  «Pezoula box», περικλείοντας, μαζί με τις ευχές  για τον καθένα προσωπικά, πασχαλινά εδέσματα μέσα σε όμορφες συσκευασίες, φτιαγμένα με πολλή αγάπη.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά τον κ. Αλέξανδρο Αλεξάνδρου και το κατάστημά “Pezoula” για την ευγενική αυτή προσφορά και  εύχεται  στον ίδιο, στους ωφελούμενους του Κ.Η.Φ.Η,  το προσωπικό της δομής και όλους τους συμπολίτες μας καλή Ανάσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΟΙ… ΑΓΚΑΛΙΕΣ)

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button