Λήμνος

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΞΑΝΑ- ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ !

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΞΑΝΑ- ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ !

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΗΜΝΟΥ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της νέας εποχής της Λέσχης μας! Παρακαλούμε όλες τις φίλες και τους φίλους μας, παλιά και νέα μέλη της Λέσχης, να έρθουν την Κυριακή, 25 Νοέμβρη, από τις 15:00 ως τις 19:00 στην “Αποθήκη”, στο Λιμανάκι της Μύρινας, και να εκλέξουν με την ψήφο τους το νέο ΔΣ. Όσες/όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00), με μήνυμα στο inbox μας, με τηλέφωνο στο 6998454979, ή με email στο limnosfilmclub@gmail.com.
Eπίσης, μιας και η 25η Νοέμβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Εναντίον των Γυναικών, κι εμείς δεν κρατιόμαστε να αρχίσουμε τις προβολές, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας στο χώρο θα προβάλλονται ταινίες σχετικές με το θέμα, μετά από συνεννόηση με τους δημιουργούς – τους οποίους ευχαριστούμε πολύ- και φυσικά δωρεάν.
Το ταξίδι αρχίζει! Έλα κι εσύ!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button