ΕπιλεγμέναΛήμνος

Κλειστή η Λ. Δημοκρατίας μεχρι το πρωί της Παρασκευής 23/2 και μετά Λιβαδοχώρι

Κλειστή η Λεωφόρος Δημοκρατίας εδώ και κάποια ώρα από τα Τρακτέρ, τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους, κι όπως φαίνεται θα παραμείνει κλειστή μέχρι να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Έπαρχο, ο οποίος πριν από λίγη ώρα στις 13:00 ήρθε στο Επαρχείο.

Η Επιτροπή αγώνα είναι αυτήν την ώρα σε συνάντηση με τη Δήμαρχο κι αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Έπαρχο.

Τούτο σημαίνει ότι για αρκετή ώρα ακόμη θα παραμείνει αποκλεισμένους από τους αγρότες, οι οποίοι από εχθές προσπαθούν να συναντηθούν με τον Έπαρχο.

Τελικά η συνάντηση με τον Έπαρχο εγινε από 13.30 μεχρι 14.30 για οι Αγρότες αφού έθεσαν τα αιτήματα  τους δέσμευσαν το  Έπαρχο για άμεσες και καθαρές απαντήσεις για τα προβλήματα τους.

Μετα την  αποχώρηση τους απο τη Συνάντηση ενημέρωσαν τους  Συνάδελφους που υπομονετικά  περίμεναν  κάτω απο το Επαρχείο.

Εκει αποφασίστηκε να κρατήσουν τη Λ.  Δημοκρατίας στο σημειο του Επαρχείου κλειστή μεχρι αύριο 23/2 το πρωί και αργότερα, πριν το μεσημέρι να “μετακομίσουν”  όλοι μαζί για να εγκατασταθούν  στο Δρόμο στο Λιβαδαχωρι .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button