Ανακοινώσεις

Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λημνου: Έναρξη εγγράφων

Έναρξη εγγραφών – επανεγγραφών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λήμνου

Ο Δήμος Λήμνου, σε συνέχεια της προσπάθειας κάλυψης πρωτογενών αναγκών των κατοίκων του και με γνώμονα τις συνθήκες προφύλαξης για την πανδημία του COVID-19, ενημερώνει τους δημότες του για την επανέναρξη των εγγραφών τους στο Κοινωνικό Φαρμακείο για έτος 2021. Σκοπός είναι να εξασφαλίσει την απαραίτητη για την υγεία τους φαρμακευτική αγωγή, με το κατάλληλο φαρμακευτικό καθώς και αναλώσιμο υλικό ατομικής προστασίας, στο πλαίσιο και των προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Φαρμακείου για ένα  χρόνο, μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, όπου θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο άτομο.

Η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, από τις 9.00 π.μ. έως τις 14:00, στον χώρο όπου λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο- Λεωφόρος Δημοκρατίας 65 (Χώρος στάθμευσης Σούμπρας), τηλέφωνο επικοινωνίας 22540-29111.

Παρακαλούνται οι αιτούντες να προσέρχονται με χρήση μάσκας, καθώς και με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε φωτοαντίγραφα, ώστε να ολοκληρώνεται η υποβολή της αίτησής τους.

 

Υποχρεωτικά δικαιολογητικά για όλους τους υποψήφιους:

  • Αίτηση (παρέχεται από την υπηρεσία)
  • Ταυτότητα-Διαβατήριο (σε περίπτωση ανήλικων τέκνων είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως από τους κηδεμόνες του)
  • Ε1
  • Εκκαθαριστικό εφορίας του φορολογικού έτους 2020
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (εφόσον χρειάζεται)
  • Μισθωτήριο συμβόλαιο ή λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή υπεύθυνη δήλωση φιλοξενίας θεωρημένη από δημόσια αρχή
  • Πιστοποιητικό αναπηρίας από Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) ή ιατρικά πιστοποιητικά-γνωματεύσεις
  • Ιατρική συνταγή σε ισχύ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button