ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Πάει καλά η συγκέντρωση χρημάτων για το Νοσοκομείο -Τι μας είπε ο Θ. Λούκας

Πολύ καλά προχωρά η συγκέντρωση χρημάτων απο το Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου για ανάγκες του Νοσοκομείου μας.

Τη δεύτερα μέρα από την ανακοίνωση ενός  τραπεζικού αριθμού στην Πειραιώς για κατάθεση χρημάτων,  το ποσό ξεπέρασε τα 1.000 € και όπως τόνισε ο Προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου,  Θωμάς Λούκας,  είναι ποσά απο πολλούς.  Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη  αλλά τα μικρά  ποσά από πολλούς δείχνουν  την ανταπόκριση που βρίσκει η προσπάθεια, μας ειπε!

Είναι σημαντικό,  ανέφερε  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,   ότι Πρόεδρος  Κοινότητας κατέθεσε δυο Μισθούς ενώ   και άλλος Πρόεδρος  Χωριού αργότερα  μας ζήτησε  το  ΙΒΑΝ  για να καταθέσει και αυτός  τον  δικό  “προεδρικό” του μισθό, κάπου 350 € .

Η προσπάθεια πάει   πολύ  καλα σε βαθμο που να δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουν την αγορά αναπνευστήρα,  μόνιτορ και αλλων  μηχανημάτων αναγκαίων για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου  Λήμνου  δήλωσε  με έμφαση ότι η διαχείριση των χρημάτων θα γίνεται με κάθε διαφάνεια και  την προσωπική του εγγύηση.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button