ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Κορονοϊος : Στο Πράσινο η Λημνος. Οι εμβολιασμένοι εδώ σε σχέση με άλλες περιοχές

Πρόλαβα και φωτογράφισα στην οθόνη της τηλεόρασης   από το OPEN το Χάρτη των Κρουσμάτων με χρωματικές ενδείξεις (φωτογραφία)

Η Λήμνος, η Σάμος, η Τήνος και αριστερά  μόλις διακρίνεται ο Νομος Αρτας, μόνο αυτές οι περιοχές είναι στο Πράσινο, το καλύτερο χρώμα ως προς την πανδημία την τρέχουσα περίοδο, τέλος Οκτωβρη 2021.

Με τα πολύ σκούρα χρώματα  είναι οι περιοχές που έχουν πολύ μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και είναι αντίστοιχα εκείνες οι περιοχές με τους λιγότερους εμβολιασμένους.

Οι ειδικοί λένε  και βασίζονται σε γεγονότα ότι τα κρούσματα είναι σε αναλογική σχέση με τους εμβολιασμένους.

Για την εικόνα των εμβολιασμένων και μάλιστα της Λήμνου και των Νησιών τη Περιφέρειας Β. Αιγαίου από την σελίδα COVID-19, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ του Θόδωρου Μονοκρούσου, στο facebook, βλέπουμε :

Οι Περιφερειακές Ενότητες Β. Αιγαίου με ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Ελλάδας, δηλ. μεγαλύτερο του 61,3%, είναι της Χίου (69,0%) και της Λήμνου (66,8%).

Οι Περιφερειακές Ενότητες Β. Αιγαίου με ποσοστό μικρότερο από το αντίστοιχο της Ελλάδας, δηλ. μικρότερο του 61,3%, είναι της Σάμου (57,7%), της Ικαρίας (57,0%) και της Λέσβου (56,5%)

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button