ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο. Πινακίδες δεν υπάρχουν! Τι κάνει ο Δήμος ;

Στο πιο κεντρικό,  απο άποψη κυκλοφορίας, σημείο της Μύρινας,   από τη Σούμπρα μέχρι λίγο πριν από το Γήπεδο,  έχει κοπεί η Κυκλοφορία για σήμερα Τρίτη 3/5 και αύριο Τετάρτη  για να γίνουν  συνδέσεις  με το Αποχετευτικό Δίκτυο (φωτογραφία) .

Έγινε έγκαιρη ανακοίνωση από το Δήμο, εμείς το αναρτήσαμε για ενημέρωση,   αλλά σήμερα που εκτελείται το έργο δεν θα έπρεπε  στη Γέφυρα απο  την  Αγορά  να υπάρχουν ευκρινείς πινακίδας ώστε τα αυτοκίνητα να μην μπαίνουν σε ένα δρόμο,  μπροστά απο το Γηπεδο,  που  200 μ. πιο πάνω  είναι αδιέξοδος. ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Είναι  μεγάλη η ταλαιπωρία με τα αυτοκίνητα που φθανουν  ως το σημείο  των  έργων  και με την Όπισθεν ή με επιτόπια στροφή γυρίζουν πισω    και ψάχνουν αλλά διαδρομή για να φύγουν  απο τη Μύρινα. Είναι 2 ολόκληρα  24ωρα και οι Πινακίδες στα σωστά σημεία είναι τελείως απαραίτητες για να σταματήσει το κομφουζιο.

Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι ευθύνη του εκτελούντα  το  έργο ή του Δημου αλλά σε τελική κατάληξη του Δήμου είναι !

Σημ. Η διαπίστωση που  αναφέρουμε ειναι στις 10.30. Ελπίζουμε αυτή η κατάσταση να μην διαρκέσει πολύ, άλλωστε δυο πινακίδες πάνω στο δρόμο ειναι  !

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button