Ανακοινώσεις

Λαϊκά Φροντιστήρια Αλληλεγγύης ! Εξαιρετική Πρωτοβουλία !!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ –  ΑΙΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, μαζί με το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ και το Παράρτημα Λήμνου του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου, ξεκινούν τη λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης.

Ο στόχος του φροντιστηρίου είναι  διπλός : Από τη μια να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια στα μαθήματα επειδή δεν έχουν να πληρώσουν οι γονείς τους και από την άλλη να αναδειχθεί η ανάγκη κοινής πάλης γονιών – μαθητών – εκπαιδευτικών – εργαζομένων για ΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

  Η συμμετοχή για τους μαθητές είναι δωρεάν και δεν έχει κανέναν όρο και προϋπόθεση. Έμπειροι εκπαιδευτικοί διατίθενται αυτή τη στιγμή εθελοντικά να βοηθήσουν τους μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας, μετά τη λήξη των μαθημάτων του σχολείου.

Όσοι γονείς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για τα παιδιά σας στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και, αφού σημειώσετε τα μαθήματα που επιθυμείτε, να την καταθέσετε στο ΔΣ του Συλλόγου μας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας (τηλέφωνο επικοινωνίας 6938180514) :

 

ΑΙΤΗΣΗ

Ο/Η …………………………………………………………………………………………………………………….., γονέας του/της ……………………………………………………………………………………………………………………., μαθητή/μαθήτριας της …………… τάξης του ……… Δημοτικού Σχολείου ………………………………, συμφωνώ να συμμετέχει το παιδί μου στα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου.

□  ΓΛΩΣΣΑ

□ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

’ ΓΑΛΛΙΚΑ

Ο/Η αιτών/ούσα

………………………………………………..

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button