ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λαϊκή Αγορά στη Λημνο. Ψηφίστηκε από όλους από κάποιους με σκεπτικισμό !

Ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόταση της  επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΠΑΝ,  Χαριτίνης Φωτοπούλου,  για  δημιουργία Λαϊκής Αγοράς στη Λήμνο.

Τόσο ο Δήμαρχος,  Δημ. Μαρινάκης,  όσο  και οι επικεφαλείς των άλλων Συνδυασμών Ελ. Γεωργα, Βαγγέλης Γιαρμαδούρος και Κωστας Μαδυτινός,  στάθηκαν  στις δυσκολίες,  που θα υπάρξουν  στην  πορεία και απορρέουν  από την εφαρμογή όσων ο Νόμος επιτάσσει . Τονίστηκε  απ τους περισσότερους   ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή των παραγώγων,  που και  αυτή έχει δυσκολίες και δεν είναι καθόλου βέβαιη.

Σε αυτές τις δυσκολίες στάθηκε περισσότερο  η κ.  Γεώργα και  εξέφρασε την αμφιβολία της στο κατά  πόσο θα ανταποκριθούν οι παραγωγοί και θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα αντί για Λαϊκή Αγορα  να δημιουργηθεί μια Αγορά Παραγώγων,  που έχει μικρότερο εύρος   όμως πιο βατές διαδικασίες.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν για δημιουργία Λαϊκής Αγοράς και όπως τονίστηκε, ιδιαίτερα απο τον κ. Γιαρμαδουρο,  είναι μια πολιτική απόφαση,  που πρέπει στην συνέχεια να  περάσει από όλα εκείνα τα όργανα έγκρισης,  τα οποία  από το Νόμο προβλέπονται,   για να μπει σε πορεία υλοποίησης.

Στη Φωτογραφία η Χαριτίνη Φωτοπούλου και Βλάσης Χατζηχαραλάμπους του Συνδυασμού ΣΥΜΠΑΝ, οι οποίοι πρότειναν και υποστήριξαν στο Δ.Σ.   τη Δημιουργία  Λαϊκης Αγορας.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button