Λήμνος

Λάθος Επιλογή… Μια ακομη προχειροδουλειά !

Σε ένα τσιμεντένιο  δρόμο  μονής κυκλοφορίας αυτόν από τα γηπεδάκι    5Χ5  προς την  περιοχή “αμυγδαλιές”, ένα  δρόμο με αρκετή κυκλοφορία,  έγιναν διαγραμμίσεις (φωτογραφίες ) Και από ο,τι  φαίνεται το σημείο θα χρησιμοποιηθεί για μαθήματα κυκλοφορίας δικύκλων.

Η Βούλα Μοσχάκη  με την οποία μιλήσαμε  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ τηλεφωνικά  και μας έστειλε της Φωτογραφίες, ως  κάτοικος στις Αμυγδαλιές θεωρεί , και έχει δίκαιο, ότι ο δρόμος δεν είναι κατάλληλος για μια τέτοια χρήση. Θα επιβαρύνει την κυκλοφορία στο σημείο και είναι μια λάθος επιλογή !

Από την πλευρά μας βλέπουμε ακομη  μια  πρόχειρη επιλογή .

Θα μπορούσε να γίνει στο νέο Λιμάνι όταν δεν έχει πλοίο (και συνήθως δεν … έχει).  Εκεί οι τσιμεντένιες προβλήτες   έχουν  πλάτος και ελάχιστη κυκλοφορία, όχι μπροστά,  από την είσοδο,  αλλά από την άλλη πλευρά. Η πρόταση μας  είναι απλά ενδεικτική και καθόλου “κατασταλαγμένη”

Η αρμόδιες Αρχές:   Δήμος ή Επαρχείο ανέφερε η κ  Μοσχακη,  μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας,   με πολλές  διελεύσεις καθημερινά  απο τη σημείο που διαγράμμισαν,  πρέπει να βρουν ένα χώρο καλύτερο γιατι αυτόν   που επέλεξαν είναι παντελώς ακατάλληλος…

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button