Λήμνος

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Σάββατο 11 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ:  Σάββατο 11 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ και η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, σας καλούμε στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στις 8.30 το βράδυ, στη Μύρινα, στο ξενοδοχείο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.

  Θα μιλήσουν :

  • Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μιχάλης Σοφικίτης, Ταξίαρχος εν αποστρατεία, ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα.
  • Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Σταύρος Τάσσος, βουλευτής νομού Λέσβου του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).
  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Κώστας Μαδυτινός, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κάσπακα, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου.

  Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο Δήμο Λήμνου και στις Τοπικές Κοινότητες Μύρινας, Κάσπακα, Ατσικής και Ρωμανού.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button