ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Λημνος – 2ωρη συνάντηση στο Υπουργείο για το ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ και το μέλλον της Γραμμής. Ποιοι Συμμετείχαν.

Στις 3 η ώρα δεν ειχε τελειώσει ακομη η Συνάντηση τον Φορέων  της Λήμνου με το Υπουργό Ναυτιλίας . Αυτό μου είπε εν συντομία και χαμηλόφωνα ο Δήμαρχος, όταν τον πήρα στο κινητό.

Παρόντες στη Συνάντηση είναι  ο Δήμαρχος Λήμνου, ο Έπαρχος και ο Πρόεδρος της ΟΛΣΥ ( Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων  Αθήνας) Αντωνης Καραγιάννης.

Ηταν προγραμματισμένο να  είναι στη συνάντηση και η Δήμαρχος του Αγιοστράτη καθως και  οι Βουλευτές του Νομού…

Εφόσον η συνάρτηση εξακολουθούσε και καθώς άρχισε στις 13.30 πάει να συμπληρώσει 2 ωρες ένας αρκετός χρόνος για να τεθούν όλα τα ακτοπλοϊκά ζητήματα της Λήμνου.

Το Κεντρικό θέμα είναι η άμεση αντικατάσταση του ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ με άλλο πλοίο και αυτό μας κάνει να υποθέτουμε ότι ίσως στη συνάντηση ήταν και ο Μ. Ηλιόπουλος της Εταιρείας SEAJETS,  που έχει αναλάβει τη Γραμμή του Λαυρίου.

Άλλο θέμα,  και το πιο σημαντικό,  ειναι η επόμενη προκήρυξη για τη Γραμμή του  Λαυρίου να προβλέπει πλοίο Β΄κατηγορίας, δηλαδή μεχρι 20 ετων και με άλλα σύγχρονα χαρακτηριστικά και να υπάρχουν στην Προκήρυξη της Γραμμής   τα απαραίτητα  κίνητρα ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον για ένα τέτοιο  πλοίο.

Αυτά και μέχρι νεωτέρας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button