ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος – 5 ατομα με covid στο Νοσοκομειο. Γίνονται προετοιμασίες για πολύ περισσότερες covid κλίνες !

5 ατομα με κορονοιο νοσηλεύονται στο Νοσοκομειο  Λημνου στους ειδικούς θαλάμους covid, ενώ  υπάρχουν άλλα 5 κρεβάτια  cocid -19,  συνολικά 10 σε 3 θαλάμους.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείο Τριαντάφυλλος Κανταράς , ο οποιος μας έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ 9/8   αναφέρθηκε και  στα μέτρα που λαμβάνονται στο Νοσοκομείο  με την πιθανή προοπτική να αυξηθούν τα κρούσματα.

Η  Τουριστική Κίνηση του Αυγούστου,  που στη Λήμνο είναι μεγάλη,  λογικά θα γίνει αιτία για αύξηση των κρουσμάτων,  τόνισε ο κ. Κανταράς.

Έτσι οι Θάλαμοι  για νοσηλεία covid  θα αυξηθούν σημαντικά και θα καταλάβουν όλο τον όροφο, αφου πρέπει να είναι απομονωμένοι οι θάλαμοι αυτοι. Για το σκοπό αυτόν  οι Θάλαμοι του Παθολογικού Τμήματος,  που βρίσκονται στον ίδιο όροφο θα μετακινηθούν σε άλλο  σημείο του Νοσοκομείου. Οι σημερινές 10 κλίνες covid θα γίνουν 20,  με άμεση δυνατότητα για περαιτέρω επέκταση, αφού όλος ο όροφος θα είναι   για αυτό τον σκοπό.

Οι προετοιμασίες αυτές είναι σωστές όπως γίνονται,  μόνο που φοβίζουν για τα επερχόμενα ή μήπως πρέπει να μας καθησυχάζουν με την ετοιμότητα  που θα υπάρχει…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button