ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Λημνος – Αδειάζει ο 2ος όροφος του Νοσοκομείου και άλλα μέτρα για τον Κορονοϊκό

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ                                                                       Προς

Τηλέφωνο: 22543-50410                                                      Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Λήμνου για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Οι συνταγογραφήσεις θα γίνονται στους χρόνιους πάσχοντες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον θεράποντα Ιατρό και παράδοση αυτών σε κλειστό φάκελο στο θυρωρείο
  2. Πραγματοποιείται αναβολή όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων κατά την κρίση των θεραπόντων ιατρών και εφόσον αυτό είναι εφικτό.
  3. Αναστέλλεται η πραγματοποίηση τακτικών εμβολιασμών και αιμοληψιών, φυσικοθεραπευτικών και ψυχιατρικών συνεδριών, ιδίως των ευπαθών ομάδων. Σε ειδικές περιπτώσεις η αναγκαιότητα πραγματοποίησης αυτών θα γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντίστοιχο ιατρό
  4. Ο Παθολογικός Τομέας του 2ου ορόφου (Παθολογικό, Καρδιολογικο και Ογκολογικό- Χημειοθεραπείες) μεταφέρεται στον 1ο όροφο σε ξεχωριστούς θαλάμους ανά ειδικότητα.
  5. Ο 2ος όροφος, όπου στεγαζόταν ο Παθολογικός Τομέας, κατόπιν απολύμανσης που θα πραγματοποιηθεί, διαμορφώνεται για τη νοσηλεία υπόπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα.

Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

κ.α.α.

ΚΟΥΜΕΛΑΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button