ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λημνος, Αυστραλία με την Ματίνα Παγώνη !

Η Ματίνα Παγώνη,  στη Εκπομπή σύνδεσης της  Λήμνου  με την Αυστραλία, ήταν μια ιδιαίτερη παρουσία (Τριτη 9/3/21) . Σίγουρα σε μια τέτοια σύνδεση το αντικείμενο δεν ήταν η πανδημία, παρά μόνο ως δευτερεύον ζήτημα. Το κύριο ήταν η επαφή των Ομογενών με την Ελλάδα και στη περίπτωση μας με τη Λημνο!

Στην εκπομπή αυτή  του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, κάθε Τρίτη 11.30,  ήταν σαφής και εύστοχη, οπως την ξέρουμε απο την τηλεόραση ως μια  η γνωστή τηλεοπτική “περσόνα”. Ξεπερνώντας το Πάσχα, αναφέρθηκε στο Καλοκαίρι, θεωρώντας ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για ταξίδια αυτή την εποχή και αυτό το κρατάμε ακριβώς γιατι ειπώθηκε απο την Ματίνα Παγωνη, οποία το Φθινόπωρο έλεγε (και δικαιώνεται) : “ξεχάστε τις Αποκριές και το Πάσχα θα το κάνουμε με μάσκα…”

Η κ. Παγώνη, κάλεσε τους Λημνιους της Αυστραλίας  να βρεθούμε,  όπως είπε,  τον 15αυγουστο και να γιορτάσουμε τη Μέρα αυτή.

Τέλος, η παρουσία της σε αυτή τη ραδιοφωνική εκπομπή ήταν μια  διαφήμιση για τη Λήμνο και  γέμισε με περηφάνια τους Λημνιους, οι οποίοι  άκουγαν τη Ματίνα Παγώνη να κάνει  συνεχείς αναφορές για τη ζωή της στη Λήμνο με το σύζυγο της Γιατρό και συγγραφέα ειδικών  Λημνιακων Βιβλίων,  Σπύρο Παξιμαδά.

Παρόλα αυτά είναι ευνόητο κατά τη διάρκεια  μιας σχεδόν ημίωρης  εκπομπής  να δέχεται ερωτήματα για την Πανδημία και να δίνει τις δίκες της έγκυρες  απαντήσεις.

Η φωτογραφία ειναι από το περσινό Πάσχα  με την κ. Παγώνη στην εορταστική εκπομπή του ΣΚΑΪ .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button