Ανακοινώσεις

Λημνος – Αιμοδοσια: Ένα ευχαριστήριο με πάρα πολλούς αποδέκτες. Δείτε τους !

Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου,
θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του, για την προσέλευση  και τη μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά τους σε φιάλες ζωής για ακόμη μια φορά!
Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου “Αμαλίας Φλέμινγκ”,
τον διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου που στηρίζουν κάθε εκδήλωση και
τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, οι οποίες είναι πάντα δίπλα μας, καθώς και τους φίλους του συλλόγου,όπως την κα Ελένη Ρούφου, τον κ.Κώστα Τάντο, Νίκο Μπογιατζόγλου, Παναγιώτη Καραφιλίπου, Νίκο Καμνιώτη, οι οποίοι μας βοήθησαν για την διεκπεραίωση κι αυτής της αιμοδοσίας.
Ακόμη, συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους σπουδαστές του τμήματός νοσηλευτικής από το ΙΕΚ Λήμνου, για τη δράση που είχαν  στην προβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας και τα οφέλη της, καθώς και τη βοήθεια τους που μας πρόσφεραν στον χώρο διεξαγωγής της. Επίσης, τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, όπως και τους Εκπαιδευτικούς τους για τη δράση τους και το όμορφο πανό που ανάρτησαν μέσα στην αγορά. Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατο κ.κ. Ιερόθεο, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, στην οποία διεξήχθη κι αυτή η εθελοντική αιμοδοσία, για την αγάπη και τις ευλογίες του.
Ακόμη τον Δήμο Λήμνου για την γραφική ύλη, αφίσες κι άλλα έντυπα που μας προμηθεύει.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τα πολλά νέα παιδιά που προσήλθαν και ως νέοι εθελοντές αιμοδότες μας υπενθύμισαν ότι η εθελοντική αιμοδοσία και κατά επέκταση ο εθελοντισμός, βρίσκει άξιους συνεχιστές στα πρόσωπά τους
Καλή δύναμη και καλή  αντάμωση στην αιμοδοσία του Μάρτιου…, με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.
LimnosNea.gr :Η φωτογραφία ειναι Αρχείου, από παλιότερη αιμοδοσία !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button