ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

ΛΗΜΝΟΣ: Αναστολή της κινητοποίησης για το ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ. Πως και γιατι άλλαξε η απόφαση του Δ.Σ.

Μύρινα, 10 Σεπτεμβρίου 2021

 Δελτίο Τύπου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου στην έκτακτη συνεδρίαση του, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο,  αποφάσισε τη ματαίωση της προγραμματισμένης, για σήμερα Παρασκευή 10/9/2021, κινητοποίησης στο Λιμάνι της Μύρινας, υπό το σκεπτικό μίας νέας σειράς δεδομένων, τα οποία προέκυψαν.

Από τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, υπέρ της εισήγησης για αναστολή των κινητοποιήσεων ψήφισαν 16,  κατά 4, ενώ 3 δήλωσαν ότι απέχουν της ψηφοφορίας.

Η απόφαση ελήφθη, κατόπιν ενημέρωσης του σώματος από τον Δήμαρχο για την τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και την έγγραφη διαβεβαίωση εκ μέρους του Υπουργού περί επαναδρομολόγησης του Aqua Blue εντός του προσεχούς διαστήματος, έως τις 21 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ελήφθησαν υπόψιν οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει στο νησί μας από το πρόσφατο απαγορευτικό απόπλου, καθώς και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

LimnosNea.gr Φωτογραφία Αρχείου με το Δήμαρχο σε παλιότερη τηλεσυνομιλια

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button