ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λημνος – Απο αυριο στην Πρασινη Ζώνη των Ενεργών Κρουσμάτων !!! Τι ακολουθεί..

Είμαστε κοντά στην  Πράσινη Ζώνη, απο πλευράς Κρουσμάτων…

Σήμερα,  Σάββατο 5/6,  και καθώς τις προηγούμενες 5 μέρες δεν είχαμε  Κρούσμα,  φτάσαμε στα 5 Ενεργά !  Αυτό,  με την αναγωγή   σε 100.000 πληθυσμό,  μας  δίνει τον αριθμό  29,0,  που μας κατατάσσει στην Κίτρινη Ζώνη.

Αύριο όμως θα φύγουν απο τα Ενεργα  Κρούσματα   4  άτομα τα οποία  συμπληρώνουν 14 μέρες καραντίνας, θα μείνει 1 Ενεργό Κρούσμα  και θα  είμαστε στην Πράσινη Ζώνη και μάλιστα χαμηλά !

Αν,  που το απευχόμαστε,  σημειωθεί κάποιο Κρούσμα στη Λήμνο, σημερα – αυριο, έχουμε περιθώριο να μείνουμε σε αυτή την πιο  χαμηλή ζώνη, την Πράσινη,  μέχρι 4 Ενεργά Κρούσματα.

Προσέξτε όμως ! Aν τις επόμενες 5 μέρες δεν βγει στη Λήμνο Κρούσμα,  τότε θα  φυγει  και το ένα Ενεργό Κρούσμα που μένει και θα είμαστε :  covid free !!!

Όπως και να ΄χει στα Κρούσματα είμαστε σε πολύ καλή θέση σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και αυτό είναι διαχρονικό, απο την αρχή της Πανδημίας.

Ολα αυτά που αναφέρω είναι από στοιχεία  σχετικής  Σελίδες  του Θόδωρου Μονοκρούσου από την οποία είναι και το Γράφημα, που συνόδευε το κείμενο.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ !

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button