ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λήμνος – Δεν θα λειτουργήσει και φέτος του ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ- Πλήγμα για τον Τουρισμό και τους Εργαζόμενους

Τα νέα δεν είναι καλά για τον τουρισμό της Λήμνου. Το ξενοδοχείο ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ στον Αυλώνα δεν θα λειτουργήσει και  φέτος. Η Πανδημία είναι η αίτια.

Το ξενοδοχείο  αυτό,  που  και πέρσι λογω κορονοϊού δεν ” δούλεψε” , θα παραμείνει και φέτος  κλειστό.

Η πληροφορία  είναι  έγκυρη και διασταυρωμένη, όχι όμως επίσημη.

Φέτος το ξενοδοχείο θα “δούλευε” με Σκανδιναβούς και μάλιστα ειχε κάνει εκτεταμένες αλλαγές στις λειτουργικές υποδομές του για τους νέους πελάτες, μετά απο πολλά χρόνια με Αγγλους,  οι οποίοι θεματικά  είχαν την ποδηλασία και τα θαλάσσια σπορ ως κύρια ψυχαγωγία.

Είναι για το Ξενοδοχείο  και για τους εργαζόμενους, δούλευαν αρκετοί  Λημνιοί  σε αυτό, μια “τραγική” είδηση.  Αλλά και περιφερειακά για τους ταξιτζήδες,  τους οδηγούς  των Πούλμαν  και για την Εταιρεία που εξυπηρετούσε με πούλμαν τις μαζικές μετακινήσεις των  τουριστών, ειναι  μια σοβαρή αρνητική είδηση !  Το ιδιο είναι για εστιατόρια  και ταβέρνες με δεδομένο ότι από φέτος οι πελάτες του ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ, οι Σκανδιναβοί που αναφέραμε, δεν θα είχαν πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο, άλλα μόνο πρωινό και σίγουρα θα τόνωναν την αγορά  και την εστίαση. Είναι γενικότερα ένα σοβαρό χτύπημα για τον τουρισμό της Λημνου, αφου το ξενοδοχείο αυτο είναι ένα  από τα αξιολογότερα τουριστικά καταλύματα του Νησιού.

Το ξενοδοχείο,  που ήταν έτοιμο και θα ξεκινούσε κανονικά τη σεζόν ανέβαλλε συνεχώς  τη έναρξη λειτουργίας του φθάνοντας μέχρι  τα μέσα Ιουλίου, όμως τελικά, ισως και απο το φοβο του μεταλλαγμένου κορονοϊού Δέλτα, αποφασίστηκε, απο το Τουριστικό  Πρακτορείο που θα το λειτουργούσε,    να μην ξεκινήσει  φέτος.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο,  επαγγελματίες του τουρισμού, μένουν για δεύτερο χρόνο εκτός εργασίας και αυτό  είναι οδυνηρό γιατι η φετινή χρονιά ανεργίας τους βρίσκει εξαντλημένους οικονομικά  και κοινωνικά,  θα λέγαμε.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button