Ανακοινώσεις

Λημνος – Διακοπή Ρεύματος- που και ποτε ;

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΦΟΣΟΝ,  ΒΑΣΗ  ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥΣ  ANEMOYS  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ,  ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ !  –  LimnosNea.gr

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Αγαπητοί πελάτες

      Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

 Α. Από ΘΕΡΜΑ  – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ το πάνω μέρος του χωριού – Λατομείο κ. Σιάχου μέχρι Συνεργείο σκαφών κ. Δαλαβίτσου Ανέστη στο Λιβαδοχώρι, στις 31/12/2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ από  ώρα 08:00 π.μ. έως 10:00 π.μ.

 Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

      Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

      Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

                                                                                    

                                                                                                 Από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button