ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος – Ενεργά Κρούσματα: Σε ποια θέση ειναι η Λημνος, τα άλλα Νησιά και όλη τη Χώρα.

Με το χθεσινό (19/8)  1 ανακοινωμένο κρούσμα και με τα 11 άλλα της τρέχουσας εβδομάδας καθως   και οσα  ειχαμε προηγούμενα και   δεν έκλεισαν ακομη τις 14 μέρες για να βγουν από τον χαρακτηρισμό ως κρούσμα,   η Λήμνος έχει  στις 19/8 ,  22  ενεργά κρούσματα.

Αυτά με αναγωγή στις 100.000 κατοίκους,  για να είναι η σύγκριση των περιοχών στον ίδιο αριθμό πληθυσμού,   η Λημνος είναι στα 127  ενεργά κρούσματα.

Με βάση την κλίμακα του ΕΟΔΥ, με αυτά τα ενεργά κρούσματα,  η Λήμνος ( μαζί με τη Σάμο)  είναι στην 3η  κατηγορία ενώ τα  άλλα νησιά της Περιφέρειας,  με  περισσότερα ενεργά κρούσματα ,   είναι στην   4η  κλίμακα, που είναι και η πιο υψηλή.

Για σύγκριση αναφέρουμε ότι όλη η Ελλάδα είναι στην 4η  κλίμακα με 367 ενεργά ενώ η Λημνος,  όπως  είπαμε,  είναι στα 127, λιγότερα και από τα μισά του Μέσου Ορου της Χωρας.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν απο τη σημερινή  20/8 συνομιλία μας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, με τον Θ. Μονοκρούσο, οικονομολόγο, ο  οποίος κρατά στοιχεία και   εχει συνεχώς ενημερωμένους πίνακες.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button