ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος – Έπεσε η πρώτη προειδοποιητική βολή για τα βαπόρια !

Ηταν μια συγκέντρωση που απαντούσε στην ανάγκη  για έντονες  και  μαζικές διαμαρτυρίες  για όσα συμβαίνουν το τελευταίο  διάστημα στη γραμμή του Λαυρίου.

Μπροστά στο Δημαρχείο έγινε (25/8/21)    αυτή η διαμαρτυρία με πρωτοβουλία των Σωματείων!

Σίγουρα ο κόσμος  δεν ήταν  τόσος, όσο το μέγεθος του προβλήματος και της αγανάκτησης  που υπάρχει… Μια αγανάκτηση  που καθημερινά  εκφράζεται ατομικά και έντονα όμως για να πάρει Παλλαϊκή μαζική μορφή χρειάζεται το σωστό  timing (επιλογή του κατάλληλου χρόνου) που ασφαλώς δεν ειναι ο Τουριστικός Αύγουστος !

Πορολα αυτά  η συγκέντρωση έδωσε ένα πρώτο μήνυμα προς την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο , ότι η πρακτική που επέλεξε για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση  των Νησιών μας  είναι υποτιμητική  για τους κάτοικους και εξυπηρετεί τα “Μεγάλα Συμφέροντα” . Αυτή ήταν η ξεκάθαρη θέση των ομιλητών και της συγκέντρωσης  γενικότερα.

Η  Δέσποινα Καμπουροπούλου χαιρέτισε εκ μέρους  του  Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων  και ο Κεντρικός Ομιλητής Κώστας Μαδυτινός ζήτησε την άμεση   αντικατάσταση του υπάρχοντος πλοίου,  το οποίο χαρακτήρισε  ακατάλληλο και προοπτικά μίλησε  για καθημερινά δρομολόγια  με σύγχρονα πλοία.

Ήταν σημαντικό που  η  συγκέντρωση δεν ήταν  μονο-παραταξιακή όπως αυτό φαίνεται από την περιουσία του  Βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Γιάννη  Μπουρνούς  του Έπαρχου Λήμνου   Άγγελου  Λαμπρινού  Βλαττα, της  Περιφερειακής  Συμβούλου  Μάγδας  Τούφου,  του Προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας Παλαιολόγου Κυριαζή και άλλων εκλεγμένων σε φορείς,  νυν και πρώην!   Χαιρετισμό  απέστειλε και η Βουλευτης του ΚΚΕ στο Νομό Μ. Κομνηνάκα.

Στη Φωτογραφία φαίνεται ο κεντρικός  Ομιλητής Κ. Μαδυτινός και ένα μέρος της Συγκέντρωσης  καθως  λόγω   κορονοϊου ήταν απλωμένοι  σε όλη την πλατεία Ηλία Ηλίου, μπροστα στο Δημαρχείο,  απέναντι από τη νησίδα κυκλοφορίας  και στα κοντινά καφενεία.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button