Λήμνος

Λημνος- “Επιτέλους” ένα σπουδαίο έργο και πως απάντησε στην “πρόκληση” του “επιτέλους” ο Δήμαρχος.

Το  “επιτέλους” ένα  σπουδαίο εργο του Δήμαρχου Μαρινάκη,  με το οποίο άρχισα τη ραδιοφωνική συζήτηση στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, δεν το δέχτηκε ο συνομιλητής μας Δήμαρχος Λήμνου και απάντησε στην “πρόκληση”   αναφέροντας έργα που έχουν γίνει  στη θητεία του και μίλησε για τα λιμενικά καταφύγια της Ν. Κουταλης και του Κοντια, τώρα ολοκληρώνονται.

Είναι πάντως τα δυο έργα που ανακοινωθήκαν πραγματικά σπουδαία στο Ρωμέικο  με τις συχνές καταστροφές του υπάρχοντος τοιχίου. Πολύ περισσότερο που η μελέτη προβλέπει την “την  κατασκευή κατάλληλων έργων συγκράτησης και εμπλουτισμού της παραλίας, τα οποία θα λειτουργήσουν αντισταθμιστικά των επιπτώσεων που είχε η επέκταση του παραλιακού μετώπου προς τη θάλασσα”    Δηλαδή προσπάθεια να αναπτυχθεί ξανά  η αμμουδιά που χάθηκε.  Σίγουρα και στον Αγιογιάννη το έργο θα είναι ολοκληρωμένο αφού και το κονδύλι είναι διπλάσιο απο αυτό για το Ρωμέικο ! Σύνολο 1,5 εκατ. των δυο παρακάτω έργων:

  1.  «Δράσεις προστασίας παραλίας Ρωμαίικου Γιαλού Μύρινας Δήμου Λήμνου», προϋπολογισμού 434.902,02 ευρώ.
  2. «Δράσεις προστασίας παραλίας Αγ. Ιωάννη Κάσπακα Ν. Λήμνου»», προϋπολογισμού 1.065.097,98 ευρώ.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button