Απόψεις

Λημνος- Έτοιμο το κανονικό ISOBOX, για τον κοροναϊό. Ποιος ειναι ο ρόλος του;

Το κανονικό   ISOBOX  στήθηκε σήμερα εξω  απο την κυρία είσοδο  του  Νέου Κτιρίου του Νοσοκομείου  για τις ανάγκες αντιμετώπισης επιδημίας του κορονοϊού.

Είναι  ένας  προθάλαμος,  θα λέγαμε,  για να εξετάζονται  τα ύποπτα κρούσματα αρχικά και  από το αποτέλεσμα θα αποφασίζεται αν ο ασθενής θα περνά μέσα στο  Νοσοκομείο στους ειδικούς  θαλάμους απομόνωσης.

Λέμε κανονικό ISOBOX,  γιατι καθώς  αυτό αργούσε να φτάσει στη Λήμνο και είχαμε την περίπτωση με το πλοίο  Μύκονος στήθηκε  μια στρατιώτη σκηνή,  όπως – όπως,  για να αντιμετωπιστεί εκείνη  η  πιθανή δύσκολη κατάσταση.  Ευτυχώς  το Δείγμα ήταν αρνητικό και η σκηνή ξεστήθηκε αμέσως, γιατι η εντύπωση που δημιουργούσε μπροστά στην είσοδο του Νοσοκομείου ήταν της  … εκστρατείας

Το κανονικό λοιπόν  ISOBOX , όπως  βλέπεται είναι ένα  μικρό φορητό δωμάτιο,  ένα είδος  κοντέινερ, με  τα βασικά: ένα νοσοκομειακό κρεβάτι,  ένα νιπτήρα στη γωνία και ένα κλιματιστικό!

Πριν περάσουν τα ύποπτα κρούσματα, τα οποία αναμένεται να αυξηθούν,    μέσα στο Νοσοκομείο  θα   εξετάζονται εδώ όπου  θα κρίνεται αν πρόκειται για κορονοϊο και θα εισάγονται  ή  αν είναι μια απλή ίωση, κρύωμα κλπ και  θα γυρίζουν στο σπίτι για κατ΄ οίκον θεραπεία.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button