Λήμνος

Λημνος – H βόλτα με τα πόδια από μεγάλες ομάδες ατόμων καλά κρατεί .

Του Μάκη  Ψάρρα, Δημ. Συμβούλου και Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου

Αυξημένη λένε η κίνηση αυτή τη στιγμή στα διόδια . Πάνε διακοπές στα χωριά τους . Και εδώ στη Λήμνο η βόλτα με τα πόδια από μεγάλες ομάδες ατόμων καλά κρατεί .

Η κίνηση από το πρωί στην αγορά με κλειστά τα καταστήματα θυμίζει καλές μέρες άνοιξης . Για αυτή την περίοδο η κίνηση αυτή δεν υπήρχε ακόμη και όταν ήταν ανοιχτά τα καταστήματα . Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι δεν είναι διακοπές ? Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι τα μέτρα δεν ανακοινώθηκαν απλά για να ανακοινωθούν . Είναι δύσκολη η κατάσταση . Θέλει προσοχή , υπακοή και σύνεση . Θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε περιορισμό κυκλοφορίας , αφού εμείς τα παίρνουμε όλα επιφανειακά και αψήφιστα .

Ας προσπαθήσουμε έστω και αυτή τη στιγμή να δείξουμε υπεύθυνοι και υπάκουοι . Είναι για το καλό το δικό μας , των οικογενειών μας , των γονιών και παππούδων μας . Αφού έχουμε αποδείξει ότι σε περιόδους κρίσης είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και υπάκουοι . Ας το κάνουμε και τώρα . Ο καθένας για τον κύκλο του ΚΑΙ για τους συνανθρώπους του . Όλοι μαζί υπακούμε και μένουμε σπίτι μας …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button